English Suomi

Star and Serpent snake logo

Avoimet paikat


Hei siellä, toinen ihminen!

Oletko innoissasi pelien tekemisestä? Jos olet C#-ohjelmoija, pikselitaiteilija tai yksinkertaisesti vain kiinnostunut alasta, kutsumme sinut liittymään itsenäiseen Tähti ja Käärme pelistudioomme, jonka perustimme vuonna 2016.

Olemme omistautuneiden harrastelijoiden ryhmä, joka luo yhdessä mahtavia pelejä. Käytämme avoimen lähdekoodin teknologiaa ja Godot-pelimoottoria. Opimme jatkuvasti ja olemme innokkaita työskentelemään yhdessä. Vaikka emme voi tarjota taloudellista korvausta tällä hetkellä, voimme tarjota sinulle ammattimaisen ja innostuneen tiimin, jossa vallitsee rento ja mukaansakutsuva ilmapiiri.

Tavoitteenamme on rakentaa kaupallisesti menestyviä pelejä ja tienata elantomme tekemällä sitä mitä rakastamme. Ymmärrämme, että meillä on vielä pitkä matka edessäpäin, mutta olemme sitoutuneita luomaan vahvan perustan ja kehittämään upeita pelejä.

Jos olet kiinnostunut tekemään pelejä yhdessä, haluaisimme kuulla sinusta! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai Discordissa, joiden tiedot löydät verkkosivumme etusivulta. Luodaan yhdessä jotain upeaa!