English Suomi

Star and Serpent snake logo

Avoimet paikat


Tervehdys!

Rakastatko pelien kehittämistä yhtä paljon kuin me? Jos olet C#-ohjelmoija, pikselitaiteilija tai vain kiinnostunut pelien kehittämisestä, haluamme sinun liittyvän Tähti ja Käärme -indiepelistudioomme, jonka perustimme vuonna 2016.

Olemme ryhmä harrastelijoita, jotka työskentelevät yhdessä luodakseen mahtavia pelejä. Käytämme avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja Godot-pelimoottoria, ja olemme aina innokkaita tekemään yhteistyötä ja oppimaan toisiltamme. Vaikka emme pystykään tarjoamaan rahallista korvausta työstäsi tällä hetkellä, voimme tarjota sinulle lämminhenkisen ja rennon työympäristön, joka on ammattimainen ja intohimoinen tekemään loistavia pelejä.

Perimmäinen tavoitteemme on luoda kaupallisesti menestyviä pelejä ja tienata elantomme tehden sitä mitä rakastamme, mutta tiedämme, että meillä on vielä matkaa ennen kuin voimme päästä tavoitteeseemme. Silti olemme sitoutuneet rakentamaan vahvan perustan ja luomaan mahtavia pelejä, ja haluaisimme, että liityt joukkoomme, jos jaat intohimomme.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme ja tekemään pelejä yhdessä, haluaisimme kuulla sinusta! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai Discordissa, jotka löydät verkkosivustomme etusivulta. Tehdään jotain mahtavaa yhdessä!